SOFT-CON brine o Vama

Poštovani klijenti,

Pandemija virusa COVID-19 stvorila je globalne poremećaje i promijenila navike u funkcioniranju ljudi, a time i način poslovanja širom Svijeta. Rad od kuće u situacijama kada je to moguće postao je sigurnosni prioritet kako bi se međusobni bliski kontakti sveli na najmanju moguću mjeru. Time doprinosimo borbi protiv pandemije, osiguravamo zdravlje i dobrobit zaposlenika, korisnika, klijenata, kupaca i svih drugih sudionika naših poslovnih aktivnosti, a s druge strane omogućavamo održivost ekonomije lokalno i globalno.

U ovakvim zahtjevnim vremenima nužno je nastaviti putem u kojeg vjerujete. SOFT-CON d.o.o. Vam sa svojim programskim rješenjima može omogućiti upravljanje Vašom dokumentacijom i Vašim poslovnim procesima s bilo kojeg mjesta kako bismo zaštitili sebe, svoju Obitelj i sve druge s kojima smo redovno u kontaktu.

Na našim stranicama možete se upoznati sa informacijskim sustavom DOCUMAN koji predstavlja cjelovito rješenje za upravljanje sadržajem, dokumentima, automatizaciju poslovnih procesa, kolaboraciju među zaposlenicima i sustavno praćenje projekata i radnih zadataka. Osim sustava DOCUMAN i nekoliko varijanti istog možete se upoznati sa partnerskim proizvodom Odoo ERP sustavom te ostalim outsourcing i konzalting uslugama koje SOFT-CON d.o.o. može ponuditi svojim klijentima.

Ukoliko nam želite postaviti bilo kakvo pitanje ili Vas zanima kako možete unaprijediti svoje poslovanje obratite nam se sa punim povjerenjem.

SOFT-CON d.o.o. za informacijsku tehnologiju